Aktivacija Microsoft vavčerjev

​TRAINING MICROSOFT VAVČERJI

V kolikor si želite izkoristiti brezplačne dni namenjene izobraževanju, jih izkoristite z Microsft Training vavčerji. To je ugodnost programa Software Assurance (SA), ki nudi poglobljeno tehnično usposabljanje za IT strokovnjake in razvijalce.

Vavčerji za usposabljanje pomagajo vašemu IT osebju uvajati in upravljati novo programsko opremo in ostati na tekočem s tehnologijo, ne da bi to vplivalo na vaš proračun. Vaše podjetje prejme več dni usposabljanja glede na količino kvalificiranih licenc za programsko opremo Microsoft Office in / ali Windows, ki so zajete v programu Software Assurance. Upravičenost do vavčerjev za usposabljanje je odvisna od minimalnega števila licenc, ki jih pokriva Software Assurance. Ta številka se razlikuje glede na program licenciranja. Možnost dostopa do vavčerjev za usposabljanje poteče z vašim članstvom s programom Software Assurance. Če ustvarite vavčer za usposabljanje, preden poteče garancija z Software Assurance, bo kupon ostal veljaven 180 dni po datumu ustvarjanja.

Vavčerje lahko aktivirate le do preteka ali poda​ljšanja vaše licenčne Microsoft pogodbe, zato je zelo pomembno, da preverite stanje svojih neizkoriščenih ugodnosti in jih pravočasno aktivirate. Aktivirane vavčerje lahko z našo pomočjo rezervirate in za šest mesecev podaljšate njihovo veljavnost. V nasprotnem primeru, vsi neaktivirani vavčerji zapadejo.

Kako do brezplačnih Microsoft izobraževanj:

  • Prijava v Volume Licensing Service Center (VLSC).
  • Izberite Software Assurance znotraj glavnega menija.
  • Klik na Training Vouchers, da vstopite na stran Manage Software Assurance Benefits.
  • Nadaljujete s klikom na LicenseID, za katerega želite upravljati Training voucher,​ in sledite postopku na strani Benefit Summary.
  • Klik na Training Vouchers.
  • Izberite Activate.
  • Training voucher aktivirajte z izbiro števila dni usposabljanja in določitvijo udeleženca.
  • Po aktivaciji voucherjev nam posredujte njihove številke in e-naslove udeležencev, ki ste jih vnesli ob aktivaciji.

 

Kliknite TUKAJ za več informacij o Software Assurance (SA) Training Voucher Guide

Kliknite TUKAJ za več informacij o Volume Licensing Service Center (VLSC) User Guide