Ekskluzivna informacija - prvi slovenski portal za učenje v živo

Odslej je znanje v obliki tečajev in delavnic s poslovnega ter ostalih področij dostopno vsem. Spreminjamo zemljevid znanja in ga demokratiziramo.

Pričela je delovati spletna platforma MojeZnanje.si, ki ponuja tečaje v živo, preko spleta, preko posnetkov izvedenih tečajev, v slovenskem jeziku, po neverjetni ceni 12,99 EUR. V sistemu je že preko 150 tečajev, katerih vsebine se dnevno dopolnjujejo. MojeZnanje.si ima že preko 8000 uporabnikov, ki so vsa izobraževanja ocenili z visoko povprečno oceno 4,8 (od 1 do 5, pri čemer je 5 je najvišja stopnja zadovoljstva).

MojeZnanje.si je:

  • odlično orodje za redno, vseživljenjsko učenje,
  • poenostavitev in pocenitev izobraževanja zaposlenih,
  • načrtovanje izobraževalnega procesa in
  • nadgradnja obstoječih kompetenc.
     

Z MojeZnanje.si lahko za ceno enodnevnega tečaja v učilnici letno obiščete neomejeno število izobraževanj, pri čemer pa nimate stroškov s prevozom, težav s parkiranjem ali iskanjem izvajalcev.

Po vsakem opravljenem izobraževanju uporabniki opravljajo testiranje in če ga opravijo uspešno, prejmejo certifikat oz. potrdilo o opravljenem tečaju, ki ga lahko predložijo k življenjepisu oz. v kadrovsko evidenco.

Naše poslanstvo in ideja, da omogočimo dostop do vrhunskih znanj vsem prebivalcem Slovenije, se z današnjim dnem pričenja uresničevati.

Vljudno vas vabimo, da tudi vi postanete uporabnik storitev MojeZnanje.si in stopite v proces stalnega, poceni in kakovostnega vseživljenjskega izobraževanja.

__________________________

Spletna platforma MojeZnanje.si je del podjetja Housing Co. d.o.o.

Več o nas...