[NOVO] .NET/C# Akademija 2023

Paket treh vrhunskih tečajev za začetnike in napredne uporabnike

.NET programerji so najbolj iskan strokovni profil zadnjih let. Edina možnost je, da kadre izgradimo. Dodali smo nov tečaj za najbolj izkušene programerje: Advanced Concepts of C#.

Uvod v .NET bomo izvedli v 12ih urah in na njem bodo udeleženci naredili prve korake v .NET svet. Predznanje ni potrebno.

Nadaljevanje bo intenzivnejše in poglobljeno, z vsebino tečaja Course 20483C: Programming in C# kjer se pridobijo veščine za razvoj Windows aplikacij z uporabo jezika Visual C#. V petih dneh se bodo udeleženci naučili osnove strukture C#, jezikovno sintakso in podrobnosti o implementaciji, nato pa se utrjuje znanje s programiranjem aplikacije, ki vključuje več funkcij .NET Framework-a.

Zadnji tečaj je namenjen le izkušenim programerjem v C#. Vsebina je sestavljena na podlagi vhodnih zahtev naprednih uporabnikov, ki smo jih zbrali pri naših partnerjih in odgovarja na številne izzive in potrebe po podrobnejšem spoznavanju posebnih in zelo naprednih funkcij programiranja.

Trajanje paketa A: 3 + 10 dni (4h/dan)
Trajanje opcije B: 10 dni (4h/dan)
Lokacija: ONLINE
Cena paket A: 2.100 EUR* za paket
Cena opcija B: 2.350*

V primeru zakupa paketa obeh tečajev Paketa A ali nakupa Opcije B, vam podarimo tudi celoletno individualno NLT naročnino v vrednosti 1.950 EUR*!
Za zgodnje prijave je na voljo 6 mest in velja znižana cena: za paket A 1.700 EUR* in za Opcijo B 1.950 EUR do 31.8.2023.


*Cena ne vključuje DDV.
**Za NLT naročnike so vsi tečaji brezplačni. Plača se le literatura in lab okolje.