EC Council ATC Best Newcomer Award 2023

CyberSecurity izobraževanja so najbolj ključna in iskana kompetenca v IT.

Housing je prejel nagrado "ATC Najboljši novinec leta 2023" na področju CyberSecurity izobraževanj! Nagrada nas motivira in zavezuje, da naše poslanstvo, širjenje kompetenc informacijske varnosti, še nadgrajujemo.


Ponosni smo, da je Housing postal "ATC Najboljši novinec leta 2023" pri EC Council na področju CyberSecurity izobraževanj. Dosežki pri širjenju znanja s področja informacijske varnosti so bili prepoznani in nas postavili na vodilno mest.

Izpostavljamo dejstva, ki terjajo zavedanje in aktivnosti:

  • V l. 2023 je bilo v Sloveniji preko 4.000 uradno zabeleženih vdorov (vir: Si-cert)
  • Vdorov naj bi bilo vsaj 3x do 5x več vendar prizadete organizacije o tem ne govorijo zaradi strahu pred izgubo strank, partnerjev, ugleda.
  • 73% incidentov je bilo v podjetjih.
  • Slovenija je po podatkih EC-Council na repu med EU državami v % usposabljanj per capita in certificiranjih znanja o IT varnosti.
  • Vdori so postali izjemno donosen posel za številne kriminalne združbe in celo države.
  • Vsako podjetje je tarča in NI VEČ vprašanje ali temveč kdaj bodo vdrli.


S številnimi mednarodnimi strokovnjaki nudimo širok portfelj kompetenc, ki zadostijo vsem potrebam podjetij, organizacij in javnih ustanov pri varovanju informacijskih sistemov. Poleg uradnih certifikacijskih programov nudimo možnosti prilagojenih (tailor made) usposabljanj za večje IT organizacije, tudi v mednarodnem okolju z možnostjo izvedbe v državah izven Slovenije. Za več informacij nas kontaktirajte.


*ATC - Authorized Training Center