Etični heker + DARILO v vrednosti 1.850 EUR

Ne smete manjkati na najbolj obiskanem tečaju o informacijski varnosti v Housingu. 

Ste se kadarkoli spraševali, na kakšen način napadalci vdrejo v različna omrežja različnih podjetij? Razmišljate o delovnem mestu z odgovornostjo za IT varnost podjetja in sodelujete pri izvedbi varnostnih nalog?

Potem je tečaj Etični Heker pravi za vas. Na tečaju bo predaval eden najbolj priznanih strokovnjakov s področja informacijske varnosti. Več o prepoznavnosti certifikata CEH si lahko preberete tukaj. Tečaj ni samo priprava na izpit CEH ampak reševanje primerov iz prakse. 

Vtis udeleženca tečaja:

˝Tečaj je namenjen predvsem strokovnjakom s področja informacijske varnosti, katerih namen ni samo poznavanje zakonodaje in oblikovanje varnostnih politik, temveč tudi konkretno odkrivanje varnostnih ranljivost in način izrabljanja teh ranljivosti s pomočjo priznanih metod hekerjev.˝ - Martin Majer, Deželna banka Slovenije


Termin: 26. september - 7.oktober 2022
Cena: 2.250 EUR*

Cena certifikacije: od 125 USD do 1.199 USD (odvisno od vrste certifikata, ki ga izberete - je več možnosti)

Ob prijavi na tečaj do 31. 8. 2022 vam podarimo naročnino za celoletno neomejeno šolanje pri nas v vrednosti 1.850 EUR! Nudimo vam brezplačen ogled vseh spletnih tečajev in obisk na skoraj vseh tečajih** samo z doplačilom literature.

*V ceno je vključeno gradivo.
*V ceno ni vključen DDV.
*Tečaj je neuraden.

**V naročnino NLT ne spadajo tečaji SAP, Dynamics, itd.
**Pri obisku tečajev z NLT se literatura doplača.

Več o tečaju in prijava