Etični heker + DARILO v vrednosti 1.850 EUR

Priporočamo udeležbo na najbolj obiskanem tečaju o informacijski varnosti v Housingu. 

Ste se kadarkoli spraševali, na kakšen način napadalci vdrejo v različna omrežja različnih podjetij? Razmišljate o delovnem mestu z odgovornostjo za IT varnost podjetja in sodelujete pri izvedbi varnostnih nalog?

Potem je tečaj Etični Heker pravi za vas. Na tečaju bo predaval eden najbolj priznanih strokovnjakov s področja informacijske varnosti. Več o prepoznavnosti certifikata CEH si lahko preberete tukaj. Tečaj ni samo priprava na izpit CEH ampak reševanje primerov iz prakse. 

Vtis udeleženca tečaja:

˝Tečaj je namenjen predvsem strokovnjakom s področja informacijske varnosti, katerih namen ni samo poznavanje zakonodaje in oblikovanje varnostnih politik, temveč tudi konkretno odkrivanje varnostnih ranljivost in način izrabljanja teh ranljivosti s pomočjo priznanih metod hekerjev.˝ - Martin Majer, Deželna banka Slovenije


Termin: 31.1.–4.2.2022
Cena: 2.250 EUR*
Cena certifikacije: od 125 USD do 1.199 USD (odvisno od vrste certifikata, ki ga izberete - je več možnosti)

Ob prijavi na tečaj vam do 30.11.2021 podarimo naročnino za celoletno neomejeno šolanje pri nas v vrednosti 1.850 EUR! Nudimo vam brezplačen ogled vseh spletnih tečajev in obisk na skoraj vseh tečajih** samo z doplačilom literature.

*V ceno so vključeni prigrizki, napitki in kosilo.
*V ceno je vključeno gradivo.
*V ceno ni vključen DDV.
*Tečaj je neuraden.

**V naročnino NLT ne spadajo tečaji SAP, Dynamics, itd.
**Pri obisku tečajev z NLT se literatura doplača.

Več o tečaju in prijava

________________________________

Pri prijavi na tečaj je v zavihku "Certifikacija" razloženo več o certificiranju pridobljenega znanja na tem izobraževanju. Prednosti za lastnika certifikata so boljše karierne možnosti ter zavedanje ravni kompetenc, za delodajalca kakovostna informacija o področju dela, ki ga lahko opravlja IT strokovnjak. S certifikati dosegate boljše zaposlitvene pogoje in rezultate.