Kako spretni ste z uporabo Red Hat rešitev?

Preverite svoje znanje in se informirajte o avtomatizaciji poslovanja. 

Kako spretni ste z uporabo Red Hat rešitev?

 

Na uradni strani lahko ocenite svoje znanje in glede na pridobljene rezultate pogledate razpisane tečaje, ki Vam omogočijo strokovno napredovanje in osebnostni razvoj.

 

Kaj je avtomatizacija?

 

IT arhitekture se nenehno spreminjajo in morajo biti neskončno prožne. Avtomatizacija v programski opremi pomaga pri učinkovitosti, hitreje zagotavljanju vrednosti in reševanju izzivov na področju IT in poslovnih tokov.

 

Avtomatizacija je uporaba tehnologije za opravljanje nalog brez človeške pomoči. To je mogoče najti v proizvodnji, robotiki, nadzoru vozil in drugih industrijah. Prav tako jo lahko najdemo v svetu tehnologije - v IT sistemih in programski odločitvi. Avtomatizacija informacijske tehnologije je uporaba sistema navodil za izvedbo ponavljajočega se nabora procesov, ki nadomešča ročno delo, opravljeno na IT-sistemih. Kot primer lahko avtomatizirate zagotavljanje novih sistemov ali virtualnih naprav. To je mogoče storiti ročno, vendar postane veliko bolj učinkovito, če je avtomatizirano, zlasti v velikih primerih.

 

Poslovna avtomatizacija je uskladitev upravljanja poslovnih procesov (BPM) in poslovnega upravljanja (BRM) s sodobnim razvojem aplikacij.

Na primer, BPM vam omogoča avtomatizacijo vaših evidenc iz prodaje zavarovanj. Poslovna avtomatizacija uporablja sodobne razvojne prakse, ki vam bodo pomagale pri razvoju novih strategij za samodejno avtomatizacijo poslovanja - tako kot neposredno prodajo zavarovanja.

 

Zakaj avtomatizirati?

 

Avtomatizacija pomaga podjetjem na poti do digitalnega preoblikovanja. Organizacije danes se ukvarjajo z velikimi motnjami, na primer Airbnb, Amazon itd. Izzivajo jim, da podpirajo svoje zaposlene in partnerje, dosežejo nove stranke in hitreje zagotavljajo nove, inovativne izdelke in storitve. Želijo in morajo biti tisti, ki razvijajo ​​svojo industrijo.

Avtomatizacija je ključnega pomena za upravljanje, spreminjanje in prilagajanje ne le vaše IT infrastrukture, ampak tudi način, kako vaše podjetje deluje s svojimi procesi. S poenostavitvijo sprememb s pomočjo avtomatizacije pridobite čas in energijo, da se osredotočite na inovacije. Cilj avtomatskega podjetja je hitreje opraviti delo. To osvobodi IT-osebje, da se osredotoči na večja vprašanja, jih reši in jih postane rutinsko in upravičeno za avtomatizacijo.

Za nadaljnjo razčlenitev:

  • IT operacije so trdo delo. Še težje je nadzorovati stare sisteme in procese, medtem ko sprejemamo nove.
  • Zahteve in povpraševanje rastejo eksponentno hitreje kot IT in poslovne zmogljivosti.
  • Nove metodologije, kot DevOps , prisilijo k kulturnim spremembam.
  • Tehnologija ( virtualizacija , oblak , zabojniki itd.) Je prevelika, da storite ročno.
  • Avtomatizacija Vam pomaga doseči cilje.

 

Za več informacij glede RedHat tečajev nam pišite na trzenje@housing.si.