NOVO! Microsoft Dynamics NAV/365BC poročila in analize s Power BI

Zagotovite managementu dinamična poročila in poglobljene analize podatkov vedno in povsod, v realnem času.

Napredna poročila in analize podatkov v Dynamics NAV/365BC s Power BI na napreden in enostaven način. Informativni dan: na voljo je posnetek srečanja.

Informativni dan

Datum/ura: 20. 1. 2023, od 14h do 15h - IZVEDENO
Predstavlja predavatelj: Peik Bech-Andersen
Srečanje si lahko ogledate napovezava YouTube


Vodstva podjetij želijo sodobne ERP rešitve kot je Microsoft Dynamics. Ob uvajanju le-teh imajo pričakovanja po analizah in predstavitvah podatkov, ki jih pogosto ne dobijo. Mnogokrat se iz takšnih razlogov prilagajajo in iščejo takšne funkcionalnosti sistema, ki bodo tem pričakovanjem odgovorile.

Power BI je najenostavnejša in najboljša rešitev za vizualizacijo podatkov Dynamics ERP sistema. Na voljo je kot vgrajena možnost v Dynamics okolje in se s polno licenco, ki jo prejmete z licenco Business Central, lahko uporablja kot samostojna spletna storitev, ki vključuje tudi vse vrste drugih podatkov. Kot pri vsaki prilagodljivi programski opremi za nadzorne plošče je lahko razvoj modelov poročil v Power BI s številnimi nadzornimi ploščami in njihovim prilagajanjem potrebam podjetja, zapleteno, dolgotrajno in drago. Z izobraževalnim programom Power BI with Microsoft Dynamics NAV/365 Business Central on-premise and in the cloud se ti postopki poenostavijo in pocenijo. Izobraževalni program je primeren za VSE verzije Microsoft Dynamics rešitev.

Izobraževanje je namenjeno IT osebju zadolženemu za Dynamics rešitve, koordinatorjem ter projektnim vodjem med naročnikom in izvajalcem ERP rešitve, svetovalcem, naprednim uporabnikom Dynamics rešitve v posameznih oddelkih, poslovnim analitikom, skrbnikom poslovnih procesov.

Izobraževalni program se bo osredotočil na hitro in enostavno vpeljavo Power BI za predstavitve in poglobljene analize podatkov iz Dynamic NAV/365 Business Central, ter na ostale dejavnike, da zagotovite izpolnitev pričakovanja vodstva, ko boste s Power BI vzpostavili:

 • Nadzorne plošče prihodkov.
 • Nadzorne plošče stroškov.
 • Variančne nadzorne plošče.
 • Nadzorne plošče izjem.
 • Nadzorne plošče trendov.
 • Nadzorne plošče bilance stanja.
 • Nadzorne plošče KPI.
 • Primerjalne nadzorne plošče.
 • Itd.
   

Termin: 12., 13., 14. 4. in 24. 4. 2023
Trajanje: 4 dni, 8 ur/dan, od 8. do 16. ure.
Lokacija: ONLINE (ob večjem številu udeležencev je izvedba lahko na lokaciji Verovškova 55a)
Cena: 2.250 EUR*

Za zgodnje prijave do 31. 1. 2023, je cena 2.025 EUR*. Za zgodnje prijave je na voljo 6 mest


*Cena ne vključuje DDV.
*Izobraževanje ni vključeno v NLT članarino.

Več o izobraževanju, podrobna vsebina in prijava

Dodatne informacije na Microsoft spletni strani: Kaj lahko počnete s storitvami Power BI in Business Central