[NOVO] Set tečajev o Microsoft Power Platformi

Vizualizacija in spremljanje podatkov v realnem času in povsod.

Znanje o Power BI ter ostalih rešitvah - kompetence za obdelavo in prikaz podatkov ključnih Microsoft poslovnih rešitev v vaši organizaciji.

Microsoft Power Platform je skupina programskih rešitev za razvoj in gradnjo kompleksnih poslovnih rešitev, analizo in risanje vizualizacij podatkov, avtomatizacijo poslovnih procesov ali gradnjo virtualnih agentov za komunikacijo. Rešitve ponujajo platformo na kateri za izdelavo aplikacij ni potrebna koda. Te rešitve so v obliki preprostega grafičnega uporabniškega vmesnika, ki ga lahko uporabljajo vsi poslovni uporabniki ali razvijalci, s čimer pomagajo zmanjšati potrebe po IT storitvah v organizaciji.

Družina izdelkov Power Platform vključuje:

  • Power BI, programska oprema za vizualizacijo podatkov z različnimi vrstami grafikonov.
  • Power Apps, grafična programska oprema za pisanje poslovnih aplikacij po meri z enostavno kodo.
  • Power Automate, komplet orodij, podoben IFTTT in Zapierju, za implementacijo izdelkov za »workflow«. (prej Microsoft Flow).
  • Power Automate Desktop (PAD), programska oprema za avtomatizacijo robotskih procesov (RPA) za avtomatizacijo grafičnih uporabniških vmesnikov.
  • Power Virtual Agents, programska oprema za pisanje »chatbotov«.
  • Power Pages, grafična programska oprema za izdelavo spletnih mest z enostavno kodo.


Tečaji, ki jih izvajamo za razvoj kompetenc Microsoft Power Platforme:


Obvladovanje celotnega nabora kompetenc, ki jih zajemajo navedeni tečaj vas opolnomoči za suvereno in samostojno delo s Power Platformo. Za vse tečaje se je mogoče certificirati in pridobiti Microsoftov strokovni naziv.