Microsoft SQL tečaji

Razvijalci, administratorji baz, BI analitiki , IT strokovnjaki ter vodje in odločevalci morajo poznati Microsoft SQL Server, da lahko učinkovito upravljajo, analizirajo in zaščitijo podatke ter sprejemajo IT poslovne odločitve.

 

Učenje o Microsoft SQL Serverju omogoča posameznikom in organizacijam, da izkoristijo prednosti naprednih funkcionalnosti podatkovnih baz, izboljšajo učinkovitost in varnost svojih IT sistemov ter sprejemajo bolj informirane odločitve na podlagi analize podatkov.
 


Kdo in zakaj bi se učil o teh tehnologijah?

  • Razvijalci: Za izboljšanje svojih znanj o upravljanju podatkovnih baz, optimizaciji poizvedb in razvoju aplikacij, ki se povezujejo z SQL Serverjem.
  • Administratorji podatkovnih baz (DBA): Za boljše razumevanje upravljanja, vzdrževanja in zagotavljanja varnosti podatkovnih baz ter optimizacijo njihovega delovanja.
  • Analitiki poslovne inteligence: Za pridobitev veščin za analizo podatkov, razvoj poročil in ustvarjanje podatkovnih modelov, ki pomagajo organizacijam pri sprejemanju boljših poslovnih odločitev.
  • IT strokovnjaki: Za boljše razumevanje, kako SQL Server deluje z drugimi tehnologijami v njihovem IT ekosistemu, ter za zagotavljanje celovite podpore in integracije.
  • Vodje in strateški odločevalci: Da bolje razumejo potencial SQL Serverja za izboljšanje poslovnih procesov, učinkovitosti in varnosti podatkov.

 

Ključne prednosti in lastnosti Microsoft SQL strežnika

  • Zmogljivost in skalabilnostSQL Server ponuja visoko zmogljivost in možnost enostavne širitve, kar omogoča obdelavo velikih količin podatkov brez zmanjšanja hitrosti ali učinkovitosti.
  • Varnost: Napredne varnostne funkcije, kot so šifriranje podatkov, upravljanje dostopa in zaznavanje groženj, zagotavljajo zaščito podatkov pred nepooblaščenim dostopom in kibernetskimi napadi.
  • Integracija in interoperabilnost: SQL Server se brez težav integrira z drugimi Microsoftovimi orodji in storitvami, kot so Azure, Power BI in Office 365, kar omogoča enostavno povezovanje podatkov in orodij za analizo.
  • Visoka razpoložljivost in obnovitev po napaki: Funkcije, kot so Always On, varnostne kopije in replikacija, zagotavljajo neprekinjeno delovanje sistemov in hitro obnovitev podatkov v primeru napake.
  • Učinkovitost razvijalcev: Različna orodja in funkcije za razvijalce, kot so SQL Server Management Studio (SSMS), Transact-SQL (T-SQL) in integrirane razvojne okolje, omogočajo hitro in učinkovito razvojno delo.
  • Poslovna inteligenca (BI): Napredne analitične funkcije, kot so podatkovne kocke, podatkovni modeli in poročanje, omogočajo organizacijam, da iz svojih podatkov pridobijo dragocene vpoglede in sprejemajo bolj informirane odločitve.


Za dodatne informacije pokličite 01/568 40 40 ali pišite na trzenje@housing.si

*Cena ne vključuje DDV
*V ceno so vključeni prigrizki in napitki, če je izvedba v fizični učilnici.
*V ceno ni vključen parking.
*Izobraževanje JE vključeno v NLT članarino.