Naše stranke o online izobraževanju

Online izobraževanje V ŽIVO - "Če smo doma, se lahko tudi učimo doma."

V Housingu smo se prilagodili situaciji in našim udeležencem omogočili izobraževanje od doma - ONLINE V ŽIVO. Veselijo nas zelo pozitivni odzivi:

 

MTA webinarje ste v vašem podjetju izpeljali na res visokem nivoju. Predavanja so izčrpna, predavatelj pa nam je bil na voljo za vprašanja med in tudi po predavanjih, kar me je še posebej veselilo.

David O. / Informatik, Generalštab SV
  

Z webinarji sem uspel dobro razširiti in poglobiti dosedanje znanje. Všeč mi je bil zelo osebni pristop webinarja. Predavatelj je bil zelo dojemljiv za naša vprašanja preko webinarja in pa tudi preko elektronske pošte, če me je katero področje dodatno zanimalo. Enostavno priporočam.

Jernej F. / IT administrator, s.p.
 
Tečaja sem se udeležim, saj sem želel obstoječe znanje obnoviti in nadgraditi. Tečaj je res praktičen in je za vse, ki komaj vstopajo v svet OS Windows ter že za obstoječe in izkušene uporabnike. Tečaj priporočam vsem, še posebej tistim, ki si želijo obnoviti, nadgraditi ali posodobiti znanje pridobljeno med študijem.

Žan D. / Informatik, s.p.


Za spletne tečaje MTA sem se odločil, ker mi je ustrezal popoldanski urnik z vmesnimi prostimi dnevi. Poleg dela sem si tako lahko razporedil obveznosti in tempo novega znanja je tako ravno pravšnji. Najbolje je, da ni stalne vožnje, ampak se učiš od doma, Lahko vprašaš, kar želiš med samim webinarjem, pa tudi po njem nam je bil predavatelj na voljo. Vsebina je primerno obsežna in mi bo zelo prav prišla, saj ravno začenjam z novo kariero v IT. Priporočam.

Aleš Z. / IT support, s.p.
 

Rad bi pohvalil predavatelja in ekipo Housinga, da je v trenutnih razmerah uspela kakovostno izpeljati predavanje na daljavo. Všeč mi je predvsem predavanje iz praktičnih izkušenj in širina predavateljevega znanja. Na nobeno vprašanje nismo dobili odgovora "ne vem".

Jurij P. / Senior Engineer, Iskratel

 

Online tečaj mi je zelo všeč. Veliko je koristnih informacij, praktičnih prikazov. Hitrost predavanja je ravno pravšnja, da se lahko sledi razlagi in primerom.

Aleš G. / Head of automation and performance, Iskratel

 

Predavatelj je super. Učenje sicer po sili razmer (coronavirus) poteka preko webinarja, vendar ne primanjkuje dobrih realnih primerov, kar je verjetno odraz dosedanjih izkušenj predavatelja. 

Tanja S.M. / Informatik, UL PEF

 

Potek in izvedba online izobraževanja me je pozitivno presenetila. Obravnava tematik poteka gladko. Testna okolja/orodja imamo na svojih računalnikih in delo poteka praktično kot bi bili v učilnicah. Izjema so zgolj nekateri sklopi, ki jih zaradi tehničnih specifik ne moremo pokriti od doma. V teh primerih, nam predavatelj prikaže stvar na svojem okolju oz. jo bomo pustili za termin, ko se dobimo v živo. Overall ocena je 10.

Janez L. / Head of QA, Iskratel

 

Zaenkrat lahko rečem, da ne opazim bistvenih razlik med tem, ali poslušam teoretični del tečaja v živo v učilnici ali doma preko svojega računalnika. Edina pomanjkljivost je ta, da je za prenos potrebnih orodij in hkrati spremljanje tečaja brez prekinitev, potrebna dobra in stabilna internetna povezava.

Janko J. / Application Developer, Urad RS za intelektualno lastnino

 

V življenju sem izkusil mnoge procese pridobivanja znanja. Tečaji, šole, treningi, inštrukcije, trpka spoznanja zmote in trenutke jasnega razsvetljenja.

Vse to sem vedno dojemal kot zidanje. Znanje kot zidake, ki jih s pridnostjo zidam v hišo, ki predstavlja moj karakter. 
Sprva sem bil skeptičen glede online učenja - ali se bo to sploh obneslo? Zaradi virusa ni bilo druge poti. 
G. Miran je že na uvodnem predavanju razblinil vse moje dvome o uspešnosti online tečaja.
Znanje je podajal z natančnostjo, odločnostjo, strokovno podkovanostjo in z neutrudnostjo odgovarjal na vsa postavljena vprašanja.
Prišel sem do zaključka, da je pri današnji tehnologiji online učenje preprosto boljše, saj nam ne odvzame osebnega pristopa, hkrati pa doda sproščenost in fleksibilnost učenja od doma. 
Glede na situacijo z virusom pa mislim, da je online tečaj najbolj odgovorna in varna rešitev za ta čas. Zagotovo bi tak način izobraževanja celo preferiral v nadaljnje.
Vsa pohvala za uspešen projekt, ki odpira vrata osvajanju sveta z znanjem.

Martin A. / Nuklearna elektrarna Krško