Postanite certificiran Projektni vodja z mednarodno priznanim certifikatom

Certificirajte se, dobite delo, naredite korak naprej.

Certifikati CompTIA pomagajo doseči potrebne sposobnosti za izgradnjo poklicne poti v IT industriji. Pridobljeni certifikati kažejo na to, da imate ne samo potrebno znanje in spretnosti za opravljanje dela, temveč tudi na to, da ste usmerjeni v razvoj lastne strokovnosti in poklicne poti. Številne družbe, vključno z Microsoft-om, Hewlett-Packard-om, Lenovo, Cisco, Novell-om in telekomunikacijskimi družbami, priporočajo in zahtevajo, da strokovnjaki, zaposlen, partnerji posedujejo tovrstna dokazila o kompetencah. 

Eden najbolj priznanih certifikatov je CompTIA Project+

Sposobnosti projektnih vodij so potrebne na skoraj vsakem področju in vas lahko ločijo od preostale delovne sile. Certifikat CompTIA Project + potrjuje sposobnosti vodenja projektov za delodajalce, znotraj in zunaj področja IT. Celo najmanjši projekti imajo lahko koristi od postopkov vodenja projektov.

Glavni razlogi za pridobitev certifikata CompTIA Project+:

  • odgovarja na bistvene poslovne zahteve
  • odpira nove poklicne priložnosti
  • je lahko vaša pot do višjih zaslužkov


Pripravili smo paket, ki vključuje udeležbo na tečaju, dodaten dan priprave na izpit ter opravljanje izpita. Letos imate za udeležbo na tečaju na voljo dva termina:

  • 4. december 2017 - 21. december 2017
  • 3. januar 2018 - 29. januar 2018


Po končanem tečaju imate nato na voljo pol leta za opravljanje izpita.


Cena paketa: 1.850,00 EUR + DDV
*V ceno je poleg predavanj všteto gradivo, opravljanje certifikacije, kosilo ter prigrizki
*V ceno ni všteta parkirnina

Vsakemu udeležencu, ki se bo odločil za nakup paketa, podarimo polletno individualno NLT kartico v vrednosti 1.200 EUR ( brez DDV) za izobraževanje v našem izobraževalnem centru.

 

PRIJAVA IN VEČ INFORMACIJ