[POTRJENA IZVEDBA] SAP S/4HANA Izobraževalni projekt 2023/2024

Super paket SAP S/4HANA kompetenc v izobraževalnem projektu, ki je finančno zelo ugoden. Priložnost za obstoječe in bodoče uporabnike SAP S/4HANA, da celovito usposobite svojo ekipo.

V sodelovanju z več slovenskimi podjetji, ki bodo, prehajajo ali so že prešla na S/4HANA smo oblikovali ambiciozen izobraževalni program, ki poskrbi za nadgradnjo kompetenc. Program je namenjen IT osebju in ključnim uporabnikom.

Navajamo pregled vsebin in termine s katerimi boste nadgradili kompetence (po modulih). Cenovno je paket zastavljen super ugodno, če ima podjetje večje število kandidatov.

Vsi udeleženci potrebujejo tečaj:


Izkušeni svetovalci in ključni uporabniki potrebujejo kompetence v naslednjih področjih:


Vsi tečaji predvidevajo že izkušene svetovalce in uporabnike. Tečaji so razlika med ECC in S/4HANA in ne učenje od nič! Prav tako mora vsako poslovno področje pogledati podroben opis svojega modula, da ugotovi, ali je primeren za njihov tim.

Optimalni čas usposabljanja je pred pričetkom projekta, ko zunanjih izvajalcev, svetovalcev še nimate v podjetju. Pristop, ki ga prakticirajo vsa Fortune 500 podjetja priporočamo tudi vam. Prenos znanja skozi projekt je najslabša varianta, saj je že priprava in vzpostavljanje projekta brez ustreznih in celovitih kompetenc lahko napačno zastavljeno.
 

Za ponudbo nam sporočite število kandidatov po modulih.

Za več informacij nam pošljite željeni termin za MS Teams sestanek.