Comptia Advanced Security Practitioner (CASP)

Napredna znanja o informacijski varnosti z možnostjo certifikacije.

Tečaj je nadgradnja znanj CompTia Security+ in Etični heker.

CompTIA Advanced Security Practitioner (CASP) ustreza naraščajočemu povpraševanju po napredni varnosti IT-ja v podjetju. CASP potrjuje kritično razmišljanje in presojo v širokem spektru varnostnih disciplin in od kandidatov zahteva, da izvajajo jasne rešitve v zapletenih okoljih.

Sedanja informacijska varnost zahteva specializirane spretnosti za odpravljanje težav preko prilagojenih "hackov" in izgradnjo trdnih rešitev. Vsak "hack" je edinstven, zato se je z njim potrebno boriti z mojstrskimi varnostnimi veščinami in izkušnjami. Kot strokovnjak za informacijsko  tehnologijo s certifikatom CASP boste dokazali, da lahko zagotovite in priskrbite najboljše rešitve za informacijsko varnost po vsem svetu. CASP uporabljajo tako v ameriški vojski in mornarici kot tudi v podjetjih Verzion Telematics, Booz Allen Hamilton in Network Solutions.

 

Zakaj se udeležiti tečaja CASP:

  • Zaradi povečanja globalnih groženj informacijske varnosti, želijo organizacije zaposliti posameznike z znanjem informacijske varnosti, kar omogoča ravno CASP.
  • Ker hekanje nima meja, je certifikat CASP dobrodošel po vsem svetu.
  • Strokovnjaki CASP so usposobljeni za delo z različno strojno in programsko opremo, kar jim omogoča, da lahko delujejo na različnih področjih IT-ja.

 

Termin tečaja: 16.12. - 20.12.2019 (08.00-16.00)
Cena tečaja: *1.330 eur + DDV

Lokacija: Housing Co. d.o.o., Verovškova 55a, 1000 Ljubljana

* V ceno tečaja je všteta literatura, kosilo in prigrizki
* Za NLT člane je tečaj brezplačen, doplača se le literatura

 

Prijava in več informacij o vsebini...