Sreda, 29. november 2023

Slovenija je idealen poligon za hekerje

Kar si dovolijo nekatera vodstva podjetij in šefi IT-jev (IT – informacijske tehnologije) v odnosu do kompetenc ter znanja o IT varnosti, je kot bi malčku izročili nabit revolver v polni dnevni sobi. (članek na Ln, odziv na IT vdore)

Več

Sreda, 29. november 2023

IT Varnostne storitve - enkratna priložnost

Gostimo skupino osmih mednarodno priznanih IT varnostnih strokovnjakov, ki bodo promocijsko izvedli nabor varnostnih storitev. Enkratna priložnost, da podjetje oceni svojo stopnjo ranljivosti in pridobi priporočila za izboljšave IT varnostnega stanja.

Več

Sreda, 29. november 2023

[AKTUALNO] EC Council IT varnostni tečaji - SUPER AKCIJA - DARILO!

Najpopularnejša IT usposabljanja v l.2023 so iz IT varnosti. Nudimo širok nabor tečajev, ki vsebujejo mednarodno cerifikacijjo pri EC Council - #1 referenca za IT varnostne certifikate.

Več

Petek, 10. november 2023

Jesenska akcija IT izobraževanj + MojeZnanje.si!

V novembru in decembru 2023 ob sklenitvi paketnih naročnin prejmete dodatne dostope za udeležence oz. večji obseg izobraževalnih storitev.

Več

Petek, 10. november 2023

Potrjene izvedbe IT izobraževanj + NOVOSTI

V naslednjih mesecih vam priporočamo IT izobraževanja za strokovni in karierni razvoj informatikov. Dodane so novosti, ki so predstavljene tudi v ostalih novicah!

Več

Petek, 10. november 2023

[NOVO] Tečaji za VMware vSphere verzija 8

Objavljamo 3 nove tečaje za novo verzijo VMware vSphere [V8]. Za hiter pregled "What's new" ali poglobljene kompetence, ki jih nudi obsežni "Fast track".

Več

Petek, 10. november 2023

Oracle Database in APEX tečaji

Oracle Database in Oracle APEX tečaji nudijo osnovno in napredno znanje. Predavanja so usmerjena praktično. Vsebine se lahko prilagodijo za zaključene skupine ali ciljno usmerjeno usposabljanje glede na potrebe podjetja.

Več

Petek, 10. november 2023

Paket tečajev SCRUM – Master in Product owner

[POTEKAJO PRIJAVE] SCRUM metodologija je »must to know« v IT svetu. Ponujamo osnovne in napredne tečaje, certifikacijo in svetovanje. Možna je tudi prilagojena izvedba za enega naročnika oz. zaključeno skupino. Na lokaciji, on-line ali hibridno.

Več

Petek, 10. november 2023

[POTRJENA IZVEDBA] SAP S/4HANA Izobraževalni projekt 2023/2024

Super paket SAP S/4HANA kompetenc v izobraževalnem projektu, ki je finančno zelo ugoden. Priložnost za obstoječe in bodoče uporabnike SAP S/4HANA, da celovito usposobite svojo ekipo.

Več

Petek, 10. november 2023

[NOVO] SAP ABAP osnovni in napredni tečaji

V SAP ABAP zbirko tečajev smo dodali nov, napredni tečaj BC-402. Zainteresirane vabimo k ogledu podrobnosti in prijavi.

Več

Petek, 10. november 2023

Paket dveh Windows 11 tečajev

Paket zajema vse potrebne kompetence za administratorje novih Windows 11.

Več

Petek, 10. november 2023

IT arhitekt

Udeležite se 3-dnevnega intenzivnega strokovnega tečaja za zahtevno znanje, kjer boste spoznali vsa ključna vsebinska področja za delovne naloge IT arhitekta.

Več