Projektno vodenje in poslovna analitika - pri vas in prilagojeno

Kombinacija tečajev projektno vodenj in poslovna analitika po vaši meri, glede na vrsto dela, stanje in cilje! Program prilagodimo in izvedemo za zaključeno skupino.

Na podlagi dobre prakse smo sestavili paket tečajev za izvedbo na lokaciji naročnika, ki sodi med ključne kompetence IT oddelkov in IT podjetij. Spodleteli  projekti so najpogosteje posledica slabega projektnega vodenja in slabo narejenih analiz. Kar vsak 3 od 4 projektov ne doseže zastavljenih ciljev.
 

Zakaj je kombinacija tečajev PROJEKTNO VODENJE in POSLOVNA ANALITIKA na vaši lokaciji in po vaših željah dobra izbira ?

»Custom made« oz. prilagojeni  tečaj/delavnica Projektnega vodenja in poslovne analitike na lokaciji podjetja je zelo dobra izbira iz več razlogov, naštejmo jih nekaj ključnih: 

  1. Različna podjetja imajo različne izzive na trgu, prioriete ter potrebe. Pri »custom made« tečaju podjetje oz. naročnik skupaj z izvajalcem določita vsebino in področja delavnice, ki so za podjetje najbolj aktualna in zanimiva. Tako je tečaj dejansko osredotočen na vsebine, ki so za posamezno podjetje najbolj pomembne.
  2. Ker je tečaj organiziran na lokaciji podjetja za večjo skupino zaposlenih, se na ta način zelo optimizirajo stroški, povezani s samim izobraževanjem in udeležbo na izobraževanju.
  3. S prioritizacijo in prilagoditvijo vsebin tečaja na realne potrebe in specifike podjetja se močno skrajša potrebni čas izobraževanja udeležencev.

Anton Kavčič, Vodja sektorja informatike pri RCIKT d.o.o., CIO nagrajenec 2014

 

3 koraki vas ločijo do izvedbe tečaja popolnoma po vaših željah:

  1. Pokličite nas na 01 568 40 40 ali pišite na trzenje@housing.si , da se dogovorimo za obisk predavatelja na vaši lokaciji. Skupaj boste določili vsebinske in časovne okvire trajanja tečaja.
  2. Skupaj bomo določili termine za izvedbo tečaja.
  3. Potrditev terminov, vsebine in ponudbe, ter izvedba tečaja na vaši lokaciji.

 

Primer dobre prakse, izvedbe takšnega tečaja na lokaciji naročnika je podjetje ACTUAL I.T. d.o.o.


»Uvodna interna delavnica na temo Poslovne analitike in projektnega vodenja je bila dobro zasnovano in predavatelj, ki ima bogate izkušnje iz IT področja, nam je na zelo praktičen način predstavil praktične primere, ki jih bomo lahko s pridom uporabili za izboljšanje našega dela, tako na področju poslovne analitike kot projektnega vodenja.  Udeleženci se že veselimo nadaljevalne delavnice, kjer bomo pridobljena nova znanja, tudi s pomočjo naših izkušenj še obogatili in nadgradili.« Magda Šturman, Head of HR, legal and general affairs, ACTUAL IT d.o.o.